Een nieuwe gemeente, een vertrouwd adres!

En toen waren we ineens in een nieuwe gemeente gevestigd: het Land van Cuijk. Het was natuurlijk geen verrassing. Maar dat vraagt er natuurlijk wel om hiervoor even flink reclame te maken. Waar we eerder het meest toonaangevende reclamebureau van Rijkevoort en omgeving waren, zijn we nu dus het meest toonaangevende reclamebureau van het Land van Cuijk. En dat mag best wel even van de daken geschreeuwd worden. Dat doen we dan ook in dit blog!

Gevolgen voor deze naamsverandering

Onze vestigingsplaats is een flink stuk groter geworden. Sterker nog: we zitten zomaar ineens in de grootste gemeente van Noord-Brabant! Dat is wel even wennen voor echte dorpsmensen. Maar dat neemt niet weg dat de service bij ons nog net zo hoog in het vaandel als voor 1 januari. Het voordeel is dat ook onze lokale partners gevoelsmatig wat dichterbij gevestigd zijn. Net als voor 1 januari kan iedereen nog steeds bij ons terecht voor het implementeren van je huisstijl voor je wagenpark, voor vlaggen, relatiegeschenken en bijvoorbeeld gevelreclame

Gevolgen voor reclame-uitingen?

Door de gemeenten in onze regio samen te voegen tot Land van Cuijk is de grootste gemeente van Noord-Brabant een feit. Dit is niet iets wat een ondernemer vaak meemaakt. En het biedt zeker ook kansen doordat je nu effectieve reclamecampagnes voor een groot gebied kunt lanceren onder de noemer: Land van Cuijk! Ligt jouw bedrijf nu ook ineens in het Land van Cuijk? Maak dan ook gebruik van deze schaalvergroting. Bijvoorbeeld in je drukwerk en andere reclame-uitingen. Schreeuw het ook van de daken door alles in één keer aan te passen en van een nieuw fris jasje te voorzien. Wij kunnen je daarbij uiteraard heel goed van dienst zijn. Wij zijn namelijk hét reclamebureau voor het Land van Cuijk. En daar zijn wij trots op! Waarvoor kun je onder andere bij ons terecht?

  • Promotiemateriaal
  • Drukwerk, zoals flyers en visitekaartjes
  • Gevelreclame
  • Autobelettering
  • Vlaggen en doeken
  • Promotiemateriaal, zoals borden en displays

Contact met Philipse Reclame

Laat je kans niet lopen om nu alles aan te passen en te updaten wat met je commerciële bedrijfsvoering te maken heeft. Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 085 – 30 30 951 of via INFO@PHILIPSERECLAME.NL. Je kunt ook het contactformulier op de website invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.