Goed voorbereid uw bedrijf promoten

Is uw bedrijf actief in de nieuw te vormen gemeente Land van Cuijk? Dan heeft uw bedrijf op communicatie- en reclamegebied een aantal stappen te zetten. Om verzekerd te zijn van een soepele overgang in 2022 zet Philipse Reclame de belangrijkste punten voor u op een rijtje!

Wat gaat er gebeuren

In 2022 worden de gemeenten Boxmeer, Mill, Cuijk, Sint Hubert en Sint Anthonis en Gennip samengevoegd tot de gemeente: Land van Cuijk. Samen zullen zij dan de grootste gemeente van Noord-Brabant vormen. Dit zal de nodige aanpassingen vragen van bedrijven en instellingen. Maar ook kansen bieden! Op reclamegebied kan Philipse Reclame u hierbij helpen.

Wat zijn de gevolgen?

Door de gemeenten samen te voegen tot Land van Cuijk, ontstaat de grootste gemeente van Noord-Brabant. Dit is niet iets dat een ondernemer vaak mee maakt. Omdat de naam van uw gemeente in alle reclame en communicatie van uw onderneming terug te vinden is, dient er het nodige te worden aangepast. Maar het biedt zeker ook kansen, doordat u nu effectieve reclamecampagnes voor een groot gebied kunt lanceren, onder de noemer: Land van Cuijk!

Het voordeel van direct actie ondernemen

Door tijdig na te denken wat de gevolgen van deze naamsverandering zijn voor de reclame en communicatie van uw bedrijf, komt u niet op het laatste moment voor verrassingen te staan. Zo kunt u:

  • Voorkomen dat u met achterhaald reclamemateriaal blijft zitten
  • Al uw communicatie tijdig aanpassen
  • De kansen pakken die de naamsverandering met zich meebrengt
  • Rustig achterover leunen als het zover is

Philipse Reclame: voor een soepele overgang

Met behulp van een professioneel reclamebureau, zorgt u ervoor dat al uw reclame uitingen en communicatie aan de nieuwe naam worden aangepast. Philipse Reclame helpt u hier graag bij. Wij kunnen u onder andere voorzien van:

  • Promotiemateriaal
  • Drukwerk, zoals flyers en visitekaartjes
  • Gevelreclame
  • Autobelettering
  • Vlaggen en doeken
  • Promotiemateriaal, zoals borden en displays

Neem vrijblijvend contact met ons op dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

Hulp nodig van een professional? Bel ons!

Wil jij graag hulp bij het aanpassen van je reclame uitingen of advies hoe je op de samenvoeging van onze gemeenten in kunt spelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bellen op: 085 – 30 30 951 of mailen via: info@philipsereclame.nl. Ook kunt u gebruik maken van ons online contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!