Renovatie van je oude meubels met interieurfolie

Hier zijn enkele ideeën voor het renoveren van oude meubels met interieurfolie

1. Een bureau wrap

Met de toename van telewerken in de afgelopen jaren, brengen we veel tijd door aan onze bureaus, wat we misschien nog niet eerder hebben gedaan, behalve een paar dingen om op onze computers te doen. Het is dus heel goed mogelijk dat je je hebt gerealiseerd dat je het uiterlijk van je kantoor niet bevalt. Geef het een nieuw leven met architectuurfilms!

2. Keukenblad wrap

Wie heeft er niet gedroomd van een mooie houten of marmeren keuken splashback? Het eindresultaat in de keuken is adembenemend. Het probleem is dat deze materialen duur zijn. Cover Styl’ zelfklevende bekledingen reproduceren natuurlijke materialen tot in de perfectie en u hoeft het budget niet te breken Een hoofdeinde Als uw bed oud is of als u onlangs de kleur van uw muren hebt veranderd, komt uw hoofdeinde mogelijk niet meer overeen met de rest van uw inrichting. Kies voor een architectuurfilm om de trends te volgen.

4. Een nachtkastje

Als je al van plan bent om je hoofdeinde opnieuw te doen, kun je net zo goed de nachtkastjes matchen, toch?

5. Een kastwrap

We hebben er allemaal ergens in ons huis een: de woonkamer, de slaapkamer, de eetkamer… In feite hebben velen van ons waarschijnlijk de klassieke IKEA kast of een oude die we van onze grootouders hebben gekregen. Met architectuurfilms kun je je meubels op een moderne manier renoveren en een unieke stijl geven die je niet in het huis van iedereen zult vinden!

6. Een keukentafelwrap

Het is duidelijk dat er veel tijd aan wordt besteed; of het nu wordt gebruikt voor familiediners of als ondersteuning voor kinderactiviteiten, de keukentafel is onderhevig aan een aantal dagelijkse gevolgen, waaronder krassen. De meeste van onze zelfarchitecturale films zijn gecertificeerd krasbestendig, perfect!

7. Een tv-meubelwrap

Mensen hebben vaak de neiging om een standaard tv-meubel in een effen kleur te kopen dat bij de rest van de kamer past. Met zelfarchitecturale films kun je je tv-standaard een heel andere uitstraling geven.

8. Een muurwrap

Nee, behang en verf zijn niet de enige manieren om een muur opnieuw te doen! In deze gevallen worden vaak zelfklevende bedekkingen gebruikt. Wees creatief met een hout- of leerimitatie interieurfolie aan uw muren en maak er het meesterwerk van uw interieurontwerp van.

9. Een badkamermeubelwrap

Ideaal voor het moderniseren van een verouderde badkamer of een badkamer die is beschadigd door tijd en vocht. Het pluspunt: interieurfolie zijn ideaal voor vochtige gebieden.

10. Een deur

Deuren zijn een van de meest beschadigde meubels (dankzij de kinderen die binnen fietsen) en zijn zeer gevoelig voor krassen. De interieurfolie is een oplossing die niet alleen een beschadigde deur zal renoveren, maar er ook moderner uit laat zien. We zijn een fan van deuren met houteffect!

Wrappen van je interieur door Philipse Reclame

Wil jij gaan voor interieur in een nieuw jasje voor je bedrijf? Bij Philipse Reclame denken we graag met je mee over de mogelijkheden. Zo maakt jouw bedrijf straks de goede eerste indruk waarvan je wil dat het deze maakt.
Benieuwd naar wat er allemaal kan? Neem dan eens contact op met Philipse Reclame door te bellen naar 085 – 30 30 951 of te mailen naar info@philipsereclame.nl. Of gebruik het contactformulier.