Geef je bedrijf identiteit met gevelreclame

Ben jij bezig met het opzetten van een eigen bedrijf? Of ben je momenteel bezig met het inrichten van het interieur en exterieur van je nieuwe bedrijfspand? In beide gevallen kan de juiste gevelreclame niet ontbreken. Gevelreclame zorgt ervoor dat iedereen die voorbij komt de juiste indruk krijgt van jouw bedrijf en wat je doet. In dit blog vertellen we je meer over wat gevelreclame allemaal voor je bedrijf kan doen.

Wat is gevelreclame?

Gevelreclame is een verzamelnaam voor alle reclame die zichtbaar is aan de gevel van je bedrijfspand. Gevelreclame zorgt er in eerste instantie voor dat de naam van je bedrijf zichtbaar en duidelijk is. Met de juiste invulling ervan kun je ook qua design duidelijk maken wat voor een soort bedrijf je bent en wat je doet. Een kledingwinkel ziet er qua design al vaak anders uit dan bijvoorbeeld een telefoonwinkel. Geveldesign zorgt er dus voor dat de juiste doelgroep wordt aangesproken.

Voorbeelden van gevelreclame

Er zijn meerdere manieren om je gevel helemaal te maken zoals je hem voor je bedrijf wil hebben. Enkele voorbeelden van gevelreclame zijn:

  • Raamstickers
  • Uithangborden
  • Lichtbakken
  • Vlaggen
  • Banners

Waar raamstickers, lichtbakken en banners vooral geschikt zijn voor als voorbijgangers al voor je bedrijf staan, zijn vlaggen en uithangborden ideaal voor mensen die voorbijlopen. Omdat deze in de looproute hangen, valt je bedrijf extra op.

Gevelreclame op maat

Het mooie aan gevelreclame is dat het in alle vormen en maten gemaakt kan worden voor je bedrijf. Wil je een sticker op je etalageruit? Geen probleem? Wil je het logo van je bedrijf verlicht boven je deur hebben? Dan kan! Je kunt gevelreclame zo opvallend of subtiel maken als je maar wil. Neem gerust contact op met Philipse Reclame om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met je mee over wat het beste past bij je pand en je bedrijf.

Gevelreclame bij Philipse Reclame

Wil jij gaan voor gevelreclame voor je bedrijf? Bij Philipse Reclame denken we graag met je mee over de mogelijkheden. Zo maakt jouw bedrijf straks de goede eerste indruk waarvan je wil dat het deze maakt.
Benieuwd naar wat er allemaal kan? Neem dan eens contact op met Philipse Reclame door te bellen naar 085 – 30 30 951 of te mailen naar info@philipsereclame.nl. Of gebruik het contactformulier.