De voordelen van buitenreclame

Heb je een winkel of een andere soort eigen zaak in Nijmegen of omgeving? Dan kan de juiste buitenreclame natuurlijk niet ontbreken. Met buitenreclame zet je je bedrijf op de kaart voor een extra grote groep potentiële klanten. Omdat buitenreclame niet afhankelijk is van algoritmes of een zoekgeschiedenis, is het een ideale methode om nieuwe klanten te werven. Lees snel verder wat de voordelen zijn voor buitenreclame voor uw zaak in de regio Nijmegen.

Versterking van de boodschap

Onderschat nooit de kracht van herhaling. Door dezelfde, of soortgelijke, boodschap uit je campagne door middel van verschillende media te communiceren, is de kans groter dat je doelgroep deze ook daadwerkelijk onthoud. Als je doelgroep bijvoorbeeld eerst jouw reclame op een billboard heeft gezien en daarna jouw poster in een bushokje, dan is de kans groter dat hij of zij bijvoorbeeld jouw winkel ook echt binnenloopt bij het zien van je gevelreclame.

Je bereikt de werkende mens

De gemiddelde werkende persoon heeft het maar druk, druk, druk. Het aantal mensen dat reguliere tv kijkt, daalt al jaren. Hierdoor wordt het maken van tv-reclames steeds minder aantrekkelijk voor veel bedrijven. Door middel van buitenreclame in de vorm van posters, vlaggen en billboards, bereik je relatief eenvoudig mensen die van en naar hun werk gaan. Ook kun je op deze manier makkelijk voor die herhaling zorgen.

Geen last van blokkades

Steeds meer mensen gebruiken digitaal adblockers op hun computer, laptop, smartphone of tablet. Hiermee loop je dus veel potentiële klanten mis. Dat is een groot voordeel van buitenreclame: hier heb je geen last van adblockers. Zodra jouw poster in een bushokje hangt, dan hangt deze daar. Zodra jouw billboard langs de snelweg te zien is, dan is hij daar te zien. Je weet met buitenreclame dus zeker dat jouw reclame, hoe dan ook, te zien is.

Er is meer dan genoeg keuze

Een advertentie op een website is gewoon een advertentie op een website. Met buitenreclame kun je enorm veel creatieve kanten op. Niet alleen met een medium zelf kun je het zo gek maken als je wil, maar ook qua soorten buitenreclame en combinaties is er enorm veel keuze. Zo kun je (gecombineerd) gaan voor billboards, posters, narrowcasting, spandoeken, spandoeken, gevelreclame en nog veel meer.

Buitenreclame bij Philipse Reclame

Wil jij voor jouw bedrijf meer of betere buitenreclame in Nijmegen en omgeving? Bij Philipse Reclame denken we graag met je mee over de mogelijkheden. Zo maakt jouw bedrijf straks een goede eerste indruk met jouw eigen promotieartikelen. Ben je benieuwd naar wat er allemaal kan? Neem dan eens contact op met Philipse Reclame door te bellen naar 085 – 30 30 951 of te mailen naar info@philipsereclame.nl. Of gebruik het contactformulier.