Restyle je bedrijf met interieurfolie

Is jouw bedrijfsinterieur toe aan iets nieuws? Maar heb je geen tijd of geen geld voor een complete verbouwing? Overweeg dan om je pand een nieuwe look te geven met behulp van interieurfolie. Met interieurfolie zorg je snel en eenvoudig voor een compleet nieuwe uitstraling, zonder dat je er veel geld aan hoeft uit te geven. Laat interieurfolie aanbrengen op deuren, muren of zelfs meubels. En pas alles volledig aan naar jouw wensen. Lees hier alles wat je moet weten over interieurfolie.

Wat is interieurfolie?

Interieurfolie is zeer geschikt om te gebruiken bij het herinrichten van je bedrijfspand. Het is een duurzame folie met een kleeflaag. Hierdoor is het aanbrengen van de folie heel eenvoudig. Het aanbrengen van interieurfolie is sneller dan het aanbrengen van verf of behang, omdat er geen lijm en andere middelen nodig zijn. Bovendien kan interieurfolie worden aangebracht over de bestaande wandbekleding. Interieurfolie is ook nog eens krimpvrij. Het blijft dus jarenlang netjes zitten, ondanks eventuele temperatuurverschillen in het pand door het jaar heen.

De voordelen van interieurfolie

  • Makkelijk aan te brengen en weer te verwijderen
  • Voor het tijdelijk veranderen van de uitstraling van de inrichting
  • Aan te brengen op deuren, kozijnen, muren of meubels
  • Een goed alternatief voor wanneer verven of behangen niet mogelijk is
  • Een ontwerp op maat behoort tot de mogelijkheden

Interieurfolie op maat laten ontwerpen

Het leuke aan interieurfolie is dat er oneindig veel mogelijkheden zijn. Behang is alleen geschikt voor aan de muur en met verf zijn er weer minder mooie patronen mogelijk. Met interieurfolie zijn er oneindig veel opties. Dus wil je een mooie print op de balie? Je logo op het plafond of gouden kozijnen? Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te regelen. Ook kun je interieurfolie gebruiken om je huisstijl door het hele pand terug te laten komen. Neem gerust contact op met Philipse Reclame om de opties te bespreken.

Interieurfolie bij Philipse Reclame

Wil je interieurfolie op maat bestellen? Bij Philipse Reclame kunnen we interieurfolie ontwerpen die aansluit bij jouw huisstijl. Zo zorg je in een mum van tijd voor een nieuwe en frisse uitstraling van je bedrijfspand. Wil je een ontwerp laten maken? Of wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Neem dan vandaag nog contact op met Philipse Reclame door te bellen naar 085 – 30 30 951 of te mailen naar INFO@PHILIPSERECLAME.NL. Of gebruik het contactformulier.