Geef je bedrijfsinterieur een nieuwe look met interieurfolie

Wil je je bedrijfsinterieur snel laten restylen door een vakbedrijf? Laat de Jeroen Philipse dan interieurfolie toepassen! Philipse Reclame is specialist in restyling van bedrijfsinterieur. Bij ons kun je terecht wanneer je je bedrijfsinterieur een nieuwe look wilt geven. Een uitstraling die past bij je merk.

Interieurfolie kan onder andere op de wanden, deuren en meubels in je kantoor, winkel of bedrijfspand worden toegepast. Wij van Philipse Reclame ontwikkelen daarnaast speciale raamfolie of fotobehang helemaal naar jouw wens. Wil je meer te weten komen over onze interieurfolie, raamfolie of fotobehang? Lees dan snel verder!

Natuurlijk kun je ook direct een afspraak maken met onze specialist. Neem contact met ons op en wij gaan zo snel mogelijk aan de slag met je huisstijl en bijpassende reclame-uitingen.

Interieurfolie

Met interieurfolie is het mogelijk om binnen een handomdraai je bedrijfsinterieur een compleet nieuwe uitstraling te geven. Maar wat is interieurfolie precies?

Interieurfolie is een folie die duurzaam, zelfklevend en krimpvrij is. Deze folie kan heel goed binnenshuis worden toegepast. Het is dan ook een zeer goed alternatief voor verf. Het aanbrengen kost weinig tijd, de folie gaat jarenlang mee en zorgt ook nog eens voor een groots effect. Dus heb je geen tijd en budget om je winkel, kantoor of bedrijfspand te verbouwen? Dan is de toepassing van interieurfolie zeker het overwegen waard!

Je kunt de interieurfolie bijvoorbeeld laten aanbrengen op je wanden, ramen, deuren of meubels. Een groot voordeel van deze folie is dat je ook makkelijk kunt inspelen op thema’s en je de mogelijkheid hebt om je interieur regelmatig aan te passen.

De werkwijze van de Huisstijlmakelaar

Hoe werkt Philipse Reclame bij het restylen van uw bedrijfsinterieur?

Philipse Reclame werkt samen met verschillende producenten van interieurfolies en kan daardoor altijd folies aanbieden die perfect passen. Wij zorgen ervoor dat alles helemaal op maat wordt gemaakt. Dit doen we door het interieur van je pand zorgvuldig in te meten.

Voordat de interieurfolie wordt aangebracht, gaan wij eerst met je om de tafel zitten en bespreken we je wensen en je merk. Uiteraard zullen we ook je huisstijl bespreken. Wil je een compleet nieuwe huisstijl laten ontwikkelen door ons? Of wil je bijvoorbeeld aanpassingen laten aanbrengen. Wij helpen je graag met het vinden van een huisstijl die past bij je wensen en merk.

De meeste bedrijven kiezen voor een interieurfolie die goed aansluit bij de huisstijl van het bedrijf. Nadat je samen met onze specialist de gewenste kleur, soort en afbeelding hebt samengesteld, wordt de interieurfolie geproduceerd. Als gecertificeerd installateur van interieurfolie zullen wij de folie voor je monteren, zodat er een perfect resultaat wordt gerealiseerd.

De mogelijkheden op het gebied van interieurfolie

Op het gebied van interieurfolie is er heel veel mogelijk. Onze specialist laat je tijdens een gesprek graag een aantal voorbeelden zien. Van houtlook-folie tot het verwerken van historische foto’s op de wand, Philipse Reclame kan alles voor je regelen.

Maak snel een afspraak met ons en wij laten je alle mogelijkheden zien. Heb je inspiratie nodig? Bekijk dan eens de projecten of de foto’s die wij gerealiseerd hebben op onze website.

Interieurfolie en de prijzen

Wil je meer te weten komen over de prijzen die wij hanteren voor het ontwerpen, produceren en aanbrengen van interieurfolie? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij hanteren zeer scherpe tarieven.

Daarnaast vinden wij het belangrijk om transparant te zijn naar onze klanten toe. Je kunt daarom vooraf een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Je hebt dan direct een idee van de kosten en komt zo nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Laat raamfolie plaatsen

Een ander soort folie waarvoor je ook terecht kunt bij Philipse Reclame is raamfolie. Raamfolie is, zoals de naam al doet vermoeden, een folie die je op je raam kan aanbrengen. Raamfolie werkt heel goed tegen inkijk, maar geeft je ook de mogelijkheid om je merk en logo aan de buitenwereld te laten zien.

Kies voor een mooie raamfolie waarin de kleuren van je bedrijf zijn verwerkt, of ga voor een strakke eigentijdse print. Wij gaan graag met je aan de slag om een raamfolie te vinden die helemaal aansluit bij je wensen. Meer weten over de mogelijkheden op het gebied van raamfolie? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

Fotobehang

Wil je iets anders dan interieurfolie of raamfolie? Dan kun je bij Philipse Reclame ook gaan voor een prachtig fotobehang.

Je kunt bij ons het fotobehang helemaal naar eigen wens laten uitvoeren. Kies voor een inspirerende foto, tekst of ga voor een logo of andere afbeelding die aansluit bij je huisstijl.

Het fotobehang dat wij leveren is van topkwaliteit, naadloos en gaat jarenlang mee. Neem gerust contact met ons op als je meer te weten wilt komen over ons fotobehang.

Onze diensten en producten

Wil je interieurfolie, raamfolie of fotobehang laten ontwerpen, produceren en aanbrengen door Philipse Reclame? Een uitstekende keuze! Bij ons ben je verzekerd van een product van topkwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.

Naast interieur en restyling met interieurfolie, raamfolie en fotobehang kun je ook bij ons terecht voor:

Meer weten over onze andere diensten en producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en mogelijkheden op het gebied van visuele communicatieproducten en kunnen je daarom met vrijwel alle soorten reclame-uitingen helpen.

Neem contact met ons op

Wil je graag Philipse Reclame inschakelen voor het ontwerpen, produceren en aanbrengen van interieurfolie, raamfolie of fotobehang in je bedrijfsinterieur? Heb je vragen over de mogelijkheden? Of wil je meer te weten komen over onze aanpak?

Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar 085-3030951. Mailen is ook mogelijk via info@philipsereclame.nl.

Tevens heb je de mogelijkheid om contact met ons op te nemen via het online contactformulier op onze website. Wij van Philipse Reclame gaan dan graag met je aan de slag om prachtige interieurfolie, fotobehang of raamfolie te ontwikkelen die helemaal aansluit bij je wensen.