De huisstijlmakelaar - Belettering & montage logo

Belettering

Een bedrijfspresentatie begint met de aankleding van een bedrijfspand en de bedrijfsmiddelen. Philipse Reclame is specialist op het gebied van belettering. Potentiële klanten zien je bedrijfsbussen rijden of passeren de aansprekende boodschap op jouw winkelruit. Daarnaast kunnen wij alle materialen voorzien van je merk en uiting. Van pennen, tot banners en vlaggen. Allemaal middelen om de doelgroep naar jouw bedrijf of winkel te krijgen.

Hoe wij werken

Philipse Reclame werkt samen met verschillende producenten van en kan daardoor altijd de best passende producten en toepassingen aanbieden. Alles wordt geheel op maat gemaakt. Dat begint bij een inventarisatie van de wensen van de klant. Wat wil je bereiken met de belettering van jouw pand en middelen? Wat wil je uitstralen? Uiteraard houden wij altijd rekening met je budget. Doordat wij gebruik maken van buitenlandse productiebedrijven, kunnen wij altijd de meeste scherpe tarieven hanteren.

Montage

Omdat wij de montage altijd in eigen beheer uitvoeren, kunnen wij optimaal zorgdragen voor de juiste montage. Door onze kennis en ervaring kunnen wij de montage snel en effectief verrichten, zodat jij zo min mogelijk wordt gestoord in je dagelijkse werk. Ook interesse in belettering van jouw pand of andere middelen?