De huisstijlmakelaar - Frames & displays logo

Frames & Displays

Spandoeken in frames zijn een ideale manier om jouw merk en boodschap te communiceren. Makkelijk en goedkoop, bovendien kun je de doeken in de frames regelmatig vervangen. Zo kun jij optimaal inspelen op acties, trends en andere ontwikkelingen. Door onze jarenlange ervaring kunnen we frames en displays snel en vakkundig leveren én monteren. Op iedere locatie, zowel binnen als buiten.

Hoe wij werken

Philipse Reclame heeft een enorm netwerk aan producenten en kan daardoor snel en makkelijk frames en displays inkopen. Altijd een persoonlijk aanspreekpunt en in iedere situatie het beste product voor de klant tegen de meest scherpe tarieven. Zichtbaarheid van jouw merk en boodschap, door middel van de beste frames en displays tegen de meeste scherpe tarieven.

Montage

Omdat wij de montage altijd in eigen beheer uitvoeren, kunnen wij optimaal zorgdragen voor de juiste montage. Door onze kennis en ervaring kunnen wij de montage snel en effectief verrichten, zodat u zo min mogelijk wordt gestoord in uw dagelijkse werk. Ook benieuwd naar de mogelijkheden van frames & displays?