De huisstijlmakelaar - Interieur & restyling logo

Styling van interieur

Philipse Reclame is specialist in restyling van bedrijfsinterieur. Een nieuwe look, een meer passende uitstraling voor je kantoor, winkel of bedrijfspand? Geen tijd en budget om te verbouwen? Dan is de toepassing van interieurfolie het overwegen waard. Door het aanbrengen van interieurfolie zijn wanden, deuren en meubels ineens weer helemaal nieuw en bij de tijd. Met het wrappen van objecten kan makkelijk worden ingespeeld op thema’s en kan het interieur regelmatig worden aangepast.

Hoe wij werken

Philipse Reclame werkt samen met verschillende producenten van interieurfolies en kan daardoor altijd de best passende folie aanbieden. Alles wordt geheel op maat gemaakt. Ten eerste wordt het interieur bij de klant vakkundig ingemeten. Op basis van de wensen van de klant, worden kleuren, soorten en afbeeldingen samengesteld. De folie wordt door ons gemonteerd, om ook daadwerkelijk het gewenste resultaat te bereiken.

Vele mogelijkheden

De mogelijkheden van interieurfolie zijn ongekend. Van houtlook-folie tot het verwerken van historische foto’s op een wand. Bijna alles is mogelijk. Benieuwd wat we voor jouw bedrijfspand kunnen betekenen? Neem dan vooral contact met ons op, of kijk op een van onze gerealiseerde projecten.

Behangprint uit één stuk!

Philipse Reclame levert en monteert naadloos behang. Creëer een aantrekkelijke en aangename basis met de wandbekleding van Philipse Reclame. Natuurlijk in de stijl van jouw eigen print, patroon of foto. De meeste gebruikte wallcovering is de Walltex. De walltex is PVC-vrij, geurloos, waterafstotend, kras- en stootvast en heeft een hoge kleurintensiteit. Deze kan rechtstreeks uit één stuk gemonteerd worden op behangklare wanden. Wil je meer informatie of gratis samples ontvangen, laat het ons weten.