De huisstijlmakelaar - Promotie materiaal logo

Promotie van jouw merk

Philipse Reclame is de schakel tussen jouw organisatie en de vele verschillende producenten die er zijn om jouw merk en huisstijl tot leven te wekken. Wij bezoeken regelmatig internationale vakbeurzen om op de hoogte te blijven van de nieuwe mogelijkheden op het gebied van promotiemateriaal. De toepassingen zijn legio. Kleding, pennen, tassen, give-aways, etc. Graag gaan we aan de slag om jouw merk zo efficiënt mogelijk te promoten.
Bekijk hier de uitgebreide catalogus van relatiegeschenken!

Hoe wij werken

Philipse Reclame werkt samen met verschillende producenten van en kan daardoor altijd de best passende producten en toepassingen aanbieden. Promotie van jouw merk, dat staat centraal. Dat begint bij een inventarisatie van de wensen van de klant. Wat wil je bereiken met jouw merk of boodschap? Wat wil je uitstralen? Uiteraard houden wij altijd rekening met het beschikbare budget. Doordat wij gebruik maken van Oost-Europese productiebedrijven, kunnen wij altijd de meeste scherpe tarieven hanteren.

Levering

Philipse Reclame is jouw persoonlijk aanspreekpunt. Promotie-materiaal bezorgen wij in de gewenste hoeveelheden op het juiste moment. Uiteraard dragen wij zorg voor de kwaliteitscontrole. Indien er problemen zijn, lossen we deze direct op. Wanneer wij werken in opdracht van reclamebureaus kunnen wij ook direct leveren aan de klant.