De huisstijlmakelaar - Presentatiemateriaal logo

Presentatie is ons vak

Op jouw evenement, beurs of netwerkavond wil jij je bedrijf optimaal presenteren. Philipse Reclame is jouw partner voor alle soorten presentatiemateriaal. Wij ontwikkelen onder andere roll-up banners, beurswanden, presentatie-wanden, vlaggen en spandoeken. Op maat gemaakt en geleverd op iedere gewenste locatie. Door de productie in Oost-Europa kunnen wij ook nog eens tegen zeer scherpe tarieven leveren. Snel, makkelijk en goedkoop.

Hoe wij werken

Philipse Reclame is altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Vanuit een bestaand ontwerp wordt het presentatie materiaal geproduceerd. Uiteraard kunnen wij of een van onze partners helpen bij het juiste ontwerp. Wij werken uitsluitend met de beste specialisten, zodat wij altijd optimale kwaliteit leveren. Bovendien kunnen wij door het slim inkopen van materialen altijd scherpe en concurrente tarieven hanteren. Snelle levering, topkwaliteit en goedkoop.

Vele mogelijkheden

De mogelijkheden om je bedrijfsvisie te communiceren zijn ongekend. Van beursstand, roll-up banner tot gehele wandbekleding. Bijna alles is mogelijk. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vooral contact met ons op, of kijk op een van onze gerealiseerde projecten.