Het juiste adres voor aannemers en zzp'ers

Spandoeken in frames zijn een ideale manier om met klanten te communiceren. Op iedere locatie, zowel binnen als buiten, zoals we bij BPG Geurts van Bergen hebben gemonteerd. De grote doeken geven het magazijn een betere uitstraling die past bij het merk BPG. Aannemers en zzp’ers weten direct dat ze bij BPG Geurts van Bergen aan het juiste adres zijn.

Gevelreclame werkt: zichtbaarheid van het pand

In samenwerking met Hein van de Kerkhof werd een ontwerp ontwikkeld om de verouderde voorgevel van het pand beter te laten opvallen. De scherpe punt hebben we extra geaccentueerd met een verwijzing naar de showroom. Door het aanbrengen van Acrylox freesletters en dibond panelen is het merk BPG professioneel en herkenbaar uitgelicht. Door deze aanpak hebben we het pand meer, beter en professioneler zichtbaar gemaakt.

Communicatie met je klant, binnen en buiten je bedrijf

Spandoeken in frames zijn een ideale manier om met klanten te communiceren, zowel binnen als buiten. De spandoeken kunnen snel en makkelijk worden vervangen, zonder opnieuw grote investeringen te hoeven doen. Een ideale manier om binnen en buiten het bedrijfspand met je klant te communiceren. Benieuwd hoe wij je verder kunnen helpen bij jouw communicatie?