Kennis en ervaring zijn prachtig gevisualiseerd

In de showroom van Dekkers-Fransen keukens hebben we een zogenaamde history-wand gemaakt, waar het verleden, heden en toekomst samenkomen. Hiervoor is naadloos behang (uit 1 stuk) gebruikt, dat direct op de wand is gemonteerd. Buiten hebben we gekozen voor zwarte vlaggenmasten met een kantelsysteem en baniervlaggen met draaitop. Op deze manier hebben we de kennis en ervaring van deze keukenleverancier prachtig kunnen visualiseren.

Snel en makkelijk het ontwerp van je ruimte veranderen

Geheel in stijl van de sfeervolle bar is een zwarte aluminium stretchframe geplaatst. Stretchframes zijn te gebruiken voor verschillende toepassingen, zowel binnen je eigen bedrijfspand als bijvoorbeeld op een beurs. Frames kunnen kunnen verlicht worden uitgevoerd en een positieve bijdrage leveren aan de akoestiek in een pand. Bovendien kun je snel en makkelijk van ontwerp veranderen.

Wij brengen jouw merk compleet tot leven

Van een complete metamorfose van het interieur tot het aanbrengen van aansprekende signing in en om het pand. Philipse Reclame brengt jouw huisstijl geheel tot leven. Benieuwd wat we voor jouw kantoor, winkel of restaurant kunnen betekenen? Neem dan vooral contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.