Stijlvol interieur voor Hoogenboom mode

Bij Hoogenboom mode vind je een zeer uitgebreide collectie stijlvolle heren- en damesmode van de hoogste kwaliteit. Voor deze prachtige zaken in het centrum van Nijmegen mocht Philipse Reclame diverse items produceren en monteren, zowel voor het karakteristieke pand met herenmode als het prachtige pand met damesmode. Stijlvol en passend bij het merk Hoogenboom.

Snel en makkelijk het ontwerp van je ruimte veranderen

Bij de herenzaak van Hoogenboom staat op de achterzijde van de prachtige counter een LED verlicht stretchframe, op de voorgrond is de naam Hoogenboom prachtig uitgelicht door het gebruik van direct verlijmd hoogglans staal uitgefreesde letters. Bij de entree hebben we het logo herkenbaar op een dibond paneel in het bestaande profiel gemonteerd. Bij de dameszaak van Hoogenboom hebben we drie enorme stretchframes gemonteerd. De decostof doeken zijn gemakkelijk verwisselbaar. Hoogenboom wisselt dan ook regelmatig met nieuwe doeken. Deze nieuwe doeken worden door ons opgestuurd en de klant kan deze zelf zeer eenvoudig inhangen.

Wij brengen jouw merk compleet tot leven

Frames kunnen kunnen verlicht worden uitgevoerd en een positieve bijdrage leveren aan de akoestiek in een pand. Bovendien kun je snel en makkelijk van ontwerp veranderen. Van een complete metamorfose van het interieur tot het aanbrengen van aansprekende signing in en om het pand. Philipse Reclame brengt jouw huisstijl geheel tot leven. Benieuwd wat we voor jouw kantoor, winkel of restaurant kunnen betekenen? Neem dan vooral contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.