Koffieconcepten worden door Lekkerland in de markt gezet

Cuba coffee is een van de koffieconcepten die Lekkerland verkoopt. Dit koffiemerk wordt in kwaliteit en uitstraling gepositioneerd tussen de andere koffiemerken (Segafredo, Illy en Piacetto) die door Lekkerland worden vermarkt. Bijvoorbeeld in restaurants en tankstations. Voor deze koffiemerken past Philipse Reclame ieder interieur geheel op maat aan. Op basis van een visueel voorstel wordt interieurfolie exact op maat geproduceerd en ter plekke gemonteerd.

Het merk Cuba coffee wordt door ons tot leven gebracht

Philipse Reclame brengt het concept van Cuba coffee letterlijk tot leven. Voor de branding van Cuba coffee is er gekozen voor een beton-look achterwand en een 3D logo geprint op op brushed dibond. Dit geeft een chique metallic uitstraling. Standaard wordt het meubilair in een eikenhout-look interieurfolie ingepakt. Naast stoepborden en kliklijsten levert Philipse Reclame ook drukwerk en contour-gesneden pvc-vellen voor in de tankhendels. Een innovatieve vorm van directe communicatie met de potentiële koffiedrinker.

Wij maken werk van jouw merk

Van een complete metamorfose van het interieur tot het aanbrengen van aansprekende signing in en om het pand. Philipse Reclame brengt jouw huisstijl geheel tot leven. Benieuwd wat we voor jouw kantoor, winkel of restaurant kunnen betekenen? Neem dan vooral contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.