Supersnel internet in het Land van Cuijk met glasvezel

LVCNET heeft er voor gezorgd dat er glasvezel wordt aangelegd in het Land van Cuijk. En dat is hard nodig. In samenwerking met communicatiebureau Di-visie verzorgde Philipse Reclame een deel van het campagnemateriaal. Voor de campagne werden onder andere tassen, pennen, blocnotes en kleding ontwikkeld. Daarnaast realiseerde Philipse Reclame verschillende hekwerkdoeken voor deze opvallende campagne.

Plaatsen van opvallende hekwerkdoeken in de regio

Door hekwerkbanners in een driehoekige opstelling op locaties langs drukke invalswegen te plaatsen, werd enorm veel bekendheid gecreëerd. Vrijwel iedereen in het Land van Cuijk kwam de verschillende boodschappen over glasvezel tegen. Naast de productie van de hekwerkdoeken, zorgde de Philipse Reclame voor de gehele plaatsing van de hekwerken en doeken. Ook werden de boodschappen regelmatig aangepast en de doeken vervangen. Mooie ontzorging van de klant.

Gefeliciteerd Land van Cuijk, er komt glasvezel!

Philipse Reclame brengt jouw huisstijl geheel tot leven. We zijn er trots op dat we onze bijdrage mochten leveren aan deze campagne. Benieuwd wat we voor jouw communicatie kunnen betekenen? We denken graag met je mee!