Een totale metamorfose van het assurantiekantoor

Philipse Reclame is specialist op het gebied van interieurfolie en de vele mogelijkheden en toepassingen die dit unieke materiaal biedt. In opdracht van assurantiekantoor Verheijen in Wanroij (Regiobank) zijn wij aan de slag gegaan met de metamorfose van het assurantiekantoor. Zo zijn alle deuren tweezijdig met interieurfolie ingepakt. Ook meubels en andere interieur-elementen zijn in de huiskleuren gerenoveerd.

Interieurfolie bespaart ons veel tijd en geld

Interieurfolie biedt de mogelijkheid om een complete renovatie door te voeren van een kantoor, winkel of andere bedrijfsruimte. Alles in een nieuw jasje, eigentijds en modern. Renovaties zijn over het algemeen duur en tijdrovend. Het gebruik van interieurfolie kan een kostenbesparing van ruim 60 procent opleveren ten opzichte van traditionele renovaties. Bovendien bespaart het ook nog eens heel veel kostbare tijd, want de toepassingen van interieurfolie zijn vaak binnen 1 werkdag gerealiseerd.

Interieurfolie biedt ongekend veel mogelijkheden

De mogelijkheden van interieurfolie zijn ongekend. Van houtlook-folie tot het verwerken van historische foto’s op een wand. Bijna alles is mogelijk. Benieuwd wat we voor jouw bedrijfspand kunnen betekenen? Neem dan vooral contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.