Vanuit een moodboard het complete restaurant getransformeerd

Restaria De Flip wilde haar gehele cafetaria aanpakken. Een dure renovatie zou veel te veel tijd kosten. Samen met de klant hebben we de mogelijkheden van interieurfolie besproken. We zijn gestart met het maken van een moodboard om een goede visuele indruk te krijgen van de wensen én mogelijkheden.Philipse Reclame heeft deze ontwerpen vervolgens geïmplementeerd in de ruimte. Zo is het restaurant in zeer korte tijd getransformeerd naar een luxe en modern cafetaria.

Complete verandering van het interieur van het restaurant

De menukaarten zijn uitgewerkt in een luxe drieluik. Ter promotie is ook een flyer drieluik als give-away geproduceerd. In het restaurant zijn de pilaren voorzien van een krijtbord-look, waarop ook de menukaarten zijn weergegeven. De counter, saladebar en prullenbak zijn ingepakt met een beton-look interieurfolie. Wanden zijn voorzien van naadloos behang. Hierdoor is een speciale kinderhoek gecreëerd en wordt de rijke historie van De Flip weergegeven door een prachte foto van vroeger. Op Youtube staat een mooi filmpje van de montage.

Wij brengen jouw huisstijl helemaal tot leven

Van een complete metamorfose van het interieur tot het aanbrengen van aansprekende signing in en om het pand. Philipse Reclame brengt jouw huisstijl geheel tot leven. Benieuwd wat we voor jouw kantoor, winkel of restaurant kunnen betekenen? Neem dan vooral contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.