Hét meeste groene renovatie bedrijf in LvC (Land van Cuijk)

Waarom onze interieurfolie gebruiken:

Ten eerste, omdat het kopen van veel nieuwe meubels duur is. Ten tweede, omdat milieuvriendelijke materialen met gegarandeerde keurmerken veel duurder zijn dan conventionele materialen en meubels. Wat als je je kantoor volledig opnieuw hebt ontworpen zonder je oude inrichting weg te gooien? Om verspilling te voorkomen, vernieuwt u uw meubels op een milieuvriendelijke manier. Verander het uiterlijk van uw meubels volledig door het te bedekken met de zelfklevende film van Cover Styl. Zo kun je afval verminderen en veel geld besparen. Zelfklevende folies bieden een breed scala aan decoratieve mogelijkheden: verschillende soorten hout, steen, marmer, effen kleuren, enz. Je kunt je kantoor of zelfs je huis op een zuinige en milieuvriendelijke manier volledig opknappen.

Philipse Reclame is als Certified Installer van Cover Styl het meest toonaangevende reclame en montagebedrijf van Land van Cuijk en heeft al voor vele bedrijven en organisaties binnen de gemeente uiteenlopende reclame uittingen mogen verzorgen.

Huisstijl implementeren voor wagenpark, vlaggen, merchandise, relatiegeschenken, gevelreclame zijn enkele bedrijfsactiviteiten van Jeroen Philipse van Philipse Reclame. Wij komen graag in contact met bedrijven in Land van Cuijk om te bekijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Neem gerust eens contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Renovatie van je oude meubels met interieurfolie

Hier zijn enkele ideeën voor het renoveren van oude meubels met interieurfolie

1. Een bureau wrap Met de toename van telewerken in de afgelopen jaren, brengen we veel tijd door aan onze bureaus, wat we misschien nog niet eerder hebben gedaan, behalve een paar dingen om op onze computers te doen. Het is dus heel goed mogelijk dat je je hebt gerealiseerd dat je het uiterlijk van je kantoor niet bevalt. Geef het een nieuw leven met interieurfolie!

2. Keukenblad wrap Wie heeft er niet gedroomd van een mooie houten of marmeren keukenblad? Het eindresultaat in de keuken is adembenemend. Het probleem is dat deze materialen duur zijn. Cover Styl’ zelfklevende folie met een ruim assortiment natuurlijke materialen tot in de perfectie en u hoeft het budget niet te overschrijden

3. Een hoofdeinde Als uw bed oud is of als u onlangs de kleur van uw muren hebt veranderd, komt uw hoofdeinde mogelijk niet meer overeen met de rest van uw inrichting. Kies voor een interieurfolie om de trends te volgen. 4. Een nachtkastje Als je al van plan bent om je hoofdeinde opnieuw te doen, kun je net zo goed de nachtkastjes matchen, toch?

5. Een kastwrap We hebben er allemaal ergens in ons huis een: de woonkamer, de slaapkamer, de eetkamer… In feite hebben velen van ons waarschijnlijk de klassieke IKEA kast of een oude die we van onze grootouders hebben gekregen. Met interieurfolie kun je je meubels op een moderne manier renoveren en een unieke stijl geven die je niet in het huis van iedereen zult vinden!

6. Een keukentafelwrap Het is duidelijk dat er veel tijd aan wordt besteed; of het nu wordt gebruikt voor familiediners of als ondersteuning voor kinderactiviteiten, de keukentafel is onderhevig aan een aantal dagelijkse gevolgen, waaronder krassen. De meeste van onze interieurfolies zijn gecertificeerd krasbestendig, perfect!

7. Een tv-meubelwrap Mensen hebben vaak de neiging om een standaard tv-meubel in een effen kleur te kopen dat bij de rest van de kamer past. Met interieurfolie kun je je tv-standaard een heel andere uitstraling geven.

8. Een muurwrap Nee, behang en verf zijn niet de enige manieren om een muur opnieuw te doen! In deze gevallen worden vaak zelfklevende bedekkingen gebruikt. Wees creatief met een hout- of leerlook interieurfolie aan uw muren en maak er het meesterwerk van uw interieurontwerp van.

9. Een badkamermeubelwrap Ideaal voor het moderniseren van een verouderde badkamer of een badkamer die is beschadigd door tijd en vocht. Het pluspunt: interieurfolie zijn ideaal voor vochtige gebieden.

10. Een deur Deuren zijn een van de meest beschadigde meubels (dankzij de kinderen die binnen fietsen) en zijn zeer gevoelig voor krassen. De interieurfolie is een oplossing die niet alleen een beschadigde deur zal renoveren, maar er ook moderner uit laat zien. We zijn een fan van deuren met houteffect!

Kies voor keukenwrappen om uw meubels te renoveren

Een van de snelste en meest betaalbare manieren om uw keuken een make-over te geven, is door te kiezen voor keukenwrap.

Kasten en kastdeuren dragen bij aan het algehele uiterlijk van uw keuken. Laat het er **gloednieuw uitzien **zonder uw kasten volledig te vervangen door keukenmeubelfolie te gebruiken. Door te kiezen voor deze wrapoplossing om uw keuken een facelift te geven, kunt u een zelfklevende bekleding op verschillende gebieden door ons laten monteren: Het werkblad De kasten Dressoir Barstoelen

Wat zijn de voordelen van keukenwrap?

Een voordelige oplossing: de kosten van een gloednieuwe keuken kunnen gemakkelijk oplopen tot € 15.000, afhankelijk van de gekozen materialen. Met keukenwrap kost het je niet meer dan €2.000. Een renovatie zonder lawaai en zonder een “bouwplaats”-effect: ideaal als u de keuken van uw bedrijf een make-over wilt geven zonder de werknemers te storen. Omdat we de oude keuken niet uitrukken, zul je niet te maken krijgen met de rommel en het ongemak dat je er geen gebruik van kunt maken. Een nieuwe keuken in maximaal 2 dagen: het afdekken van keukenmeubels kan soms wel een dag duren!

Een ontwerp zonder compromissen!

Zeg vaarwel tegen verouderde ontwerpen als gevolg van beperkende materialen. Bekijk uw creaties zoals u ze zich had voorgesteld met hoogwaardige zelfklevende folies om al uw ruimtes van saaiheid naar verbazing te transformeren.

Bekijk hier de volledige collectie

Een zeer ruime keuze: kiezen om uw keuken te bedekken met Cover Styl’ betekent kiezen uit meer dan 500 referenties. Droomt u van een imitatie marmeren werkblad of een lichthouten dressoir? We hebben wat je nodig hebt! Houteffect interieurfolie Marmer effect interieurfolie Steen/baksteen/beton interieurfolie Stof interieurfolie Glitter interieurfolie Leer interieurfolie Interieurfolie van soft touch Interieurfolie effen kleureffect Metaal interieurfolie  Hier zijn enkele van de resultaten in foto’s: Bent u van plan uw keuken te renoveren? Mail of whatsapp ons en ontvang een gratis schatting!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van ons reclamebureau?

Als je op zoek bent naar nieuwe mogelijkheden voor het restylen en/of renoveren wil Philipse Reclame je graag van dienst zijn. Ook als je op zoek bent naar een expert die voor jouw interieur de restyling verzorgt, kunnen wij je helpen.

Je kunt het contactformulier invullen of bellen naar 085-3030951. Mailen kan ook via info@philipsereclame.nl. Philipse Reclame is het montagebedrijf van interieurfolie dat je graag helpt met jouw moodboards implementatie!

Impressie van Philipse Reclame in Land van Cuijk:

Heb jij een bedrijf of organisatie in Beers, Beugen, Boxmeer, Cuijk, Escharen, Gassel, Grave, Groeningen, Haps, Holthees, Katwijk, Landhorst, Langeboom, Ledeacker, Linden, Maashees, Mill, Oeffelt, Oploo, Overloon, Rijkevoort, Sambeek, Sint Agatha, Sint Anthonis, Sint Hubert, Stevensbeek, Velp, Vianen, Vierlingsbeek, Vortum-Mullem, Wanroij, Westerbeek of Wilbertoord en wil je bekijken wat ons reclamebureau voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Philipse Reclame staat graag klaar voor bedrijven en instellingen in Land van Cuijk!